Bedrijfsfilm

Hoe leuk is het om de wereld te vertellen over jouw bedrijf? Met een amusante en boeiende video wek je de belangstelling van potentiële klanten. Misschien heb je zelf al wel een idee en wil je dit samen met ons uitwerken tot een professionele video. Wij helpen jou met het gehele proces, van eerste idee tot complete videocampagne. Benieuwd naar ons werk? Bekijk hier ons werk.

Onze werkwijze

Een goed begin is het halve werk. Het is een cliché dat ook voor het maken van een bedrijfsfilm geldt. Het succes staat of valt bij de voorbereidingen. Wij filmen niet lukraak maar wat shots van je bedrijf, maar willen een verhaal vertellen. Wat maakt jouw bedrijf uniek? Welk gevoel wil je uitstralen? Waarom moet men bij jou zijn en niet bij je concurrent? Antwoorden op deze belangrijke vragen komen boven tafel tijdens een voorgesprek.

Vraag een vrijblijvend voorgesprek aan.

De kosten van een bedrijfsfilm

Wij leveren maatwerk en hanteren daarom geen vaste tarieven. Elke opdracht is anders en elke prijs dus ook. Deze manier van werken heeft als voordeel dat je nooit te veel betaalt en wij kunnen aanpassen aan jouw budget.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Wat kan ik doen met een bedrijfsfilm?

Het is leuk om je bedrijfsfilm aan de visite tijdens je verjaardag te laten zien, maar dat is natuurlijk niet de reden om een bedrijfsvideo te laten maken. Een bedrijfsfilm kan offline gebruikt worden, bijvoorbeeld op televisies in jouw bedrijfspand of winkel, of op grote schermen langs de snelweg of tijdens een evenement. Misschien wel de goedkoopste en meest effectieve manier om met je bedrijfsfilm een groot bereik te creëren, is door de video online in te zetten. Wij adviseren graag hoe je met de video de juiste doelgroep kunt bereiken; the medium is the message.

Hoelang duurt het proces?

Wij werken met een klein team en kunnen daardoor snel schakelen. Het maken van een bedrijfsfilm is al mogelijk binnen een tijdsbestek van enkele weken. Uiteraard is die duur afhankelijk van de exacte wensen. Wij zullen er alles aan doen om jouw deadline te halen.

Professionele partners

Wij hebben voldoende kennis in huis om jouw bedrijf te laten stralen in een video. Mocht onze expertise of apparatuur niet toereikend zijn om aan jouw ideeën te voldoen, dan kunnen wij een beroep doen op ons netwerk. We hebben nauw contact met professionele partners op het gebied van beeld, animaties, licht, geluid en voice-over.

Voorbeelden

Om een indruk te geven van de mogelijkheden staan hieronder een aantal voorbeelden uitgelicht. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk al ons werk op onze portfolio pagina.

Neem vrijblijvend contact op

Meer informatie over een bedrijfsfilm? Neem vrijblijvend contact met ons op!